Izvor: KURIR
21.10.2022 u 17:16
0

KAKO JE OVO USPELA? Tea zakazala turneju u dijaspori iako je prekoračila boravak u šengen zoni, hvalila se ILEGALNOM opcijom

Pevačica Tea Tairović poslednjih nedelja je u jeku medijske pažnje zbog privođenja na aerodromu u Nemačkoj, a sada je iznenadila mnoge nastavkom turneje u inostranstvu.

Prema tvrdnjama njenog menadžera Nikole Bojovića, ona je tada zadržana jer je prekoračila broj dana dozvoljen za boravak u zemljama EU.

Na Instagram profilu popularne pevačice, kojoj je angažovanje poraslo nakon objavljivanja eksplicitnog snimka, nalazi se fotografija s njenim zakazanim nastupima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRINCEZO MOJA JEDINA, LEPO MI PAJKI, PA ĆU DA TE ČUVAM U SNU!“: 15 godina od smrti TOŠETA PROESKOG (SEĆANJE)

Čak 42 zakazane tezge, pevačica je ponosno objavila, a postavlja se pitanje kako je uspela da nastavi turneju u dijaspori ako je prekoračila dozvoljen broj dana za boravak u šengen zoni i trebalo bi da na jedan period dobije zabranu ulaska u zemlje Evropske unije.

– To masovno rade ljudi koji mnogo putuju i provode više dana u zemljama EU. Koliko sam je razumeo, otići će u policiju i prijaviti nestanak pasoša ili da ga je pokvasila. Automatski će dobiti novi pasoš bez pečata i onda može sve od početka – zaključio je izvor blizak pevačici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter