Izvor:
10.11.2019 u 14:31
0

KATARINA ŽIVKOVIĆ IMA VATRENOG OBOŽAVAOCA: Sprema joj VELIKO IZNENAĐENJE!

Katarina Živković otišla je na odmor sa drugaricama, a izabrala je egzotičnu destinaciju – Maldive.

Pevačica nije ni slutila da će odmah po dolasku na Maldive zapasti za oko bogatom biznismenu iz Australije koji je odlepio čim je ugledao.

"Kaća u poslednje vreme izbegava da govori o emotivnom statusu. Nekoliko puta se opekla jer je previše pričala o partnerima, pa je sada odlučila da ljubomorno čuva privatni život. Niko ne zna da li je u vezi ili je sama. To joj izuzetno prija, pošto je fokusirana isključivo na karijeru", kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Već prvog dana njenog boravka na Maldivima uspela je da skrene pažnju na sebe pripadnicima jačeg pola. S obzirom na to da je tamo s drugaricama, odmah su postale meta zgodnih frajera koji su želeli da im se dodvore i da se druže s njima. No, kako je ovaj odmor planiran kao žensko druženje, odbijale su pažnju navalentnih mladića. Ipak, jedan je bio i te kako uporan."

kurir.rs
Foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter