Izvor: ALO
14.03.2022 u 07:54
0

KIDNAPOVALI JOJ MUŽA I OBILI STAN! Branka Sovrlić prošla kroz najteže trenutke!

Prošla je kroz najteže trenutke!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica Branka Sovrlić pre mnogo godina prošla je kroz pravi pakao kada su joj kidnapovali muža, o čemu je svojevremeno javno govorila.

Branka je tada otkrila medijima da je bila spremna da da sve što ima otmičarima, samo da joj ga vrate.

Njen muž Sadik je nekadašnji muzički producent, a danas uspešni preduzetnik, a on i pevačica sav novac koji su zaradili ulagali su u nekretnine.

Nakon pomenutog kidnapovanja, Branka je izjavila da ne želi ni da se seća tih momenata i cifre koju je želela da plati samo da joj vrate njenog partnera.

– To nije važno. Bilo, ne ponovilo se – rekla je pevačica, ne želeći da otkriva iznos sume.

Podsetimo, ona je jedna od ličnosti sa javne scene čiji je stan pun umetnina, pa je tako otkrila i da joj je stan nekoliko godina opljačkan, i to dok je ona bila u njemu. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter