Izvor: ALO.RS
11.07.2021 u 08:03
0

KO JOJ JE OVO? Sloboda Mićalović u zagrljaju drugog muškarca! (FOTO)

Kako smo saznali u pitanju je plesač Nebojša Gromilac

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV PORUKA MIKE ALEKSIĆA IZ PRITVORA! Srce mu radi na 20 posto, ostalo mu je još par meseci života!

PREDSEDNIK VUČIĆ ODLUČAN: Svi ministri da budu na obeležavanju Oluje! Koga nema, nek se ne vraća!

DRECUN I BERIŠA ZA HAPPY TV: Formiranje ZSO bi sprečilo razjedinjavanje Srba na Kosovu, to ne odgovara Prištini!

Jedan od najtalentovanijih naših glumaca Miloš Biković, ne krije da i pored svetske slave koju je stekao fenomenalnom glumom i zapaženim ulogama ipak najviše voli da se druži sa kolegama sa klase.

 

– Idealna pauza – napisao je Biković.

Naime on je danas na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa glisera na kojoj je sa koleginicom Slobodom Mićalović, no ništa ne bi bilo čudno da lepa glumica nije u zagrljaju nepoznatog muškarca.

Kako smo saznali u pitanju je plesač Nebojša Gromilac.

Kako će Slobodin suprug glumac Vojin Ćetković reagovati na ovaj zaigralj i druženje na vodi bez njega, ostaje nam da vidimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter