Izvor:
14.04.2017 u 20:04
0

KRATKA ROMANSA: Arkanov sin bio u vezi sa OVOM pevačicom! (foto)

Mihajlo Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, bio je u vezi sa nekada veoma popularnom pevačicom.

Mihajlo je bio u vezi s makedonskom pop zvezdom Karolinom Gočevom, koja je jedno vreme bila veoma popularna na našim prostorima.

Veza Karoline i Mihajla nije potrajala, a on je u medijima nedavno progovorio o romansi s maledonskom zvezdom.

– To je romantična priča i ja sam takav. Padobranstvo je, po meni, najbolji sport, jer uključuje u sebe sve. Potrebna je hrabrost, veština, a istovremeno proradi adrenalin i čovek ima osećanje bezgranične slobode. Osim u padobranstvu, takvu energiju pronalazim jedino u hokeju na ledu. Što se Karoline tiče, ona voli tu moju sportsko-romantičnu stranu – rekao je svojevremeno Mihajlo, dok Karolina laže da su oni imali kratku aferu.

– Jednostavno, Mihajlo i ja smo mladi, putevi su nam se razišli, i za mene i za njega biće vremena za ljubav – rekla je Gočeva.

alo.rs
foto:twitter/volim Podgoricu, instagram/karolinagoceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter