Izvor: ALO.RS
15.08.2021 u 14:05
0

LEPA BRENA SPOMENULA DRAGANU, PA PREKINULA INTERVJU: Pevačici je jedno zasmetalo!

Pevačica Lepa Brena retko je na kopnu i uglavnom uživa na svojoj jahti, kojom njen suprug Boba Živojinović i ona krstare Mediteranom.

PROČITAJTE JOŠ:

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Kolona vozila na Horgošu dugačka pet kilometara!

ITALIJA: Đaci od septembra se vraćaju u školu, a nastavnici će morati da imaju zelenu propusnicu ili negativan test!

PEVAČ GRUPE LEGENDI ZA „VIKEND JUTRO“: Neko ide da peva samo da bi zaradio novac, a neko zato što mu to predstavlja zadovoljstvo!

ANALITIČAR TOMA KRESOJEVIĆ ZA „VIKEND JUTRO“: Zemlja ako je ekonomski i politički jaka može mnogo da uradi za svoj narod!

Međutim, pevačica se nedavno iskrcala kako bi održala nastup u Budvi i tom prilikom dala intervju za medije.

Lepa Brena je najpre pozdravila koleginicu Draganu Mirković s kojom je decenijama u dobrim odnosima:

– Dragana i ja se uglavnom čujemo i vidimo preko Instagrama. Ja joj želim uspešne nastupe i nadam se da će i ona imati prilike da peva, da uživa i da se odmara – izjavila je Lepa Brena koja je zaćutala kada je novinar postavio sledeće pitanje.

Pevačici je pažnju odvukao zvuk koji su pravili cvrčci, pa je na nekoliko minuta prekinula intervju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter