Izvor: ALO.RS
15.08.2021 u 13:59
0

„ODUŠEVIO ME JE!“: Saša Matić napravio iznenađenje Milici Pavlović

Proslavljeni pevač Saša Matić, osim što je vrhunski muzičar, dobar je i kao prijatelj i kolega.

PROČITAJTE JOŠ:

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Kolona vozila na Horgošu dugačka pet kilometara!

ITALIJA: Đaci od septembra se vraćaju u školu, a nastavnici će morati da imaju zelenu propusnicu ili negativan test!

PEVAČ GRUPE LEGENDI ZA „VIKEND JUTRO“: Neko ide da peva samo da bi zaradio novac, a neko zato što mu to predstavlja zadovoljstvo!

ANALITIČAR TOMA KRESOJEVIĆ ZA „VIKEND JUTRO“: Zemlja ako je ekonomski i politički jaka može mnogo da uradi za svoj narod!

A po poslednjem njegovom gestu, može se zaključiti da voli i da priređuje iznenađenja i čini ljude srećnima.

Saša je protekle nedelje iznenadio svoju koleginicu Milicu Pavlović za rođendan, zbog čega je ona bila oduševljena. 

Pavlovićeva je, najpre, otkrila kako ju je iznenadila drugarica:

– Ona mi je rekla da će doći na dan rođendana, al’ je došla ranije. Samo se pojavila ispred moje zgrade, zvonila na interfon i pravila se da je dostava! (smeh) Rekla mi je malo potom: „Hajde, ne budali, otvaraj vrata!“, baš mi je bilo milo – kazala je Pavlovićeva.

– Saša Matić me je zvao malo pred rođendan, rekao mi je da je završio koncert u Kotoru i da su svi skandirali moje ime. Oduševio me je. Rekao je neke lepe reči za mene pred publikom, žao mi je što nije mogao da stigne na moju rođendansku žurku – dodala je Milica. 

Inače, Milica i Saša su nedavno snimili duet „Oko moje“ kada se rodilo i njihovo prijateljstvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter