Izvor: ALO.RS
15.08.2021 u 13:53
0

ZAVIRITE U ZAMAK DRAGANE MIRKOVIĆ! Znate da pevačica živi u luksuznom zdanju, a evo kako izgleda unutrašnjost! (FOTO)

Raskoš kao iz bajke 

PROČITAJTE JOŠ:

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Kolona vozila na Horgošu dugačka pet kilometara!

ITALIJA: Đaci od septembra se vraćaju u školu, a nastavnici će morati da imaju zelenu propusnicu ili negativan test!

PEVAČ GRUPE LEGENDI ZA „VIKEND JUTRO“: Neko ide da peva samo da bi zaradio novac, a neko zato što mu to predstavlja zadovoljstvo!

ANALITIČAR TOMA KRESOJEVIĆ ZA „VIKEND JUTRO“: Zemlja ako je ekonomski i politički jaka može mnogo da uradi za svoj narod!

Dom Dragane Mirković zapravo je pravi zamak u srcu austrijske prestonice, kako je svojevremeno govorila, za njegov enterijer pretežno se pobrinuo njen suprug Toni, dok je za toplinu porodičnog doma, zadužena nasmejana Dragana.

Ovaj dvorac opremljen je lukzuznim italijanskim nameštajem, koji zauzima centralni salon, gde se nalazi i veliki televizor i kamin, što je ujedno prostorija u kojoj porodica provodi najviše vremena.

 

Iz centralnog salona može se preći u prostoriju, koja je Manueli i Marku omiljena u kući, reč je naravno o zatvorenom bazenu, u kome im prijatelji često prave društvo.

Na spratu kuće nalazi se i čuveno kupatilo opremljeno svarovski kristalima, o kome se na društvenim mrežama često pisalo.

Dragana i Toni celu spavaću sobu uredili su u „Versace“ stilu, nameštajem i detaljima popularnog brenda, čije kreacije Dragana rado nosi.

Ipak, iako ceo dom odiše luksuzom, najvredniji, za pevačicu neprocenjiv kutak je njena soba sa trofejima, muzičkim priznanjima, kao i pismima koje je tokom karijere dobijala od fanova, a koja ispunjavaju čitavu jednu sobu u kući.

– Moja trofejna soba i neke od dragih nagrada. Želela sam da ovo podelim sa vama i da vam se ponovo zahvalim što, zahvaljujući vama nosim titulu NAJNAGRAĐIVANIJE PEVAČICE. Hvala vam puno, volim vas – napisala je ona zahvalivši se još jednom vernim fanovima.

Ipak, prostrani vrt omiljeno je mesto u dvorcu, a cela porodica uživa u miru i prostranstvu svog velikog, ušuškanog imanja, sakrivenog od radoznalih pogleda

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter