Izvor:
19.03.2019 u 13:00
0

LEPA LUKIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS SKRHANA BOLOM NAKON VELIKiH GUBITAKA: Progovorila o smrti Divne Karleuše i Šabana Šaulića, rastužila se…! (VIDEO)

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić otvorila je dušu specijalno za srećni portal happytv.rs i odgovorila na mnoge goruće teme.

Legendarna pevačica trenutno promoviše kompilaciju sačinjenu od 21 pesmu, pod nazivom "Pesme za sva vremena" .

Ona je otkrila da je izbor pao na pesme sa prošlih albuma koje su bile u drugom planu od hitova, kao i dve nove numere – "Krune bih se odrekla" i "Kako želim da te vidim".

Lukićeva se družila sa pokojnom novinarkom i radijskom voditeljkom Divnom Karleušom, ali i sa preminulim legendarnim pevačem Šabanom Šaulićem, te je za srećni portal otkrila da joj je gubitak dva prijatelja veoma teško pao, i da se jedva miri sa činjenicom da ih više nema.

Mnogo mi je žao što je više nema, kada sam čula tužnu vest o smrti moje prijateljice plakala sam danima. Takođe, veoma me je pogodila smrt kolege i prijatelja Šabana Šaulića, tada nisam bila u Srbiji već u Kanadi. Kada sam stigla u Srbiju odmah sam pozvala Gocu da joj izjavim saučešće. Divni sam bila na sahrani i komemoraciji – kazala je pevačica.

Lepa je pre nekoliko godina bila deo zabavno-humorističkog programa "Parovi"

Kad god sam kući vrlo rado gledam rijaliti. Verovatno sam boravila tamo jer volim sve da probam, ali se više ne bih vraćala na male ekrane u tom smislu – kaže legendarna pevačica.

Šta nam je sve Lepa rekla možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter