Izvor:
23.05.2017 u 21:45
0

LUMPOVAO DO JUTRA: Ovako je Vlada Mandić proslavio rođenje ćerkice! (FOTO)

Bivši rukometaš Vlada Mandić i njegova nevenčana supruga Jasmina Trnavac dobili su juče ćerkicu, nekoliko dana posle prvobitnog termina za porođaj, a ponosni tata slavio je do jutra sa svojim najdražima.

On je unapred zakupio jedan prestonički restoran, a čim je saznao srećne vesti, pozvao je veliki broj rođaka i prijateljima sa kojima je do jutra slavio rođenje ćerkice.

Gosti su mu, kao što to običaji nalažu, iscepali majicu i uzeli "pelcer" koji bi trebalo da sreću donese i onima koji još uvek nemaju dece.

Mandiću je ovo treće dete – sa Jasminom već ima jednogodišnjeg Petra, a sa bivšom ženom ima ćerku, koja živi sa majkom u Novom Sadu.

Izvor: Espreso
Foto: Instagram/vlada mandic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter