Izvor: KURIR
22.08.2022 u 08:01
0

MAJKA BANETA TRIFUNOVIĆA OTKRILA ŠTA OČEKUJE OD SNAJKE! Slobodanka progovorila o porodici i deci: Ovo želi od žene svog SINA!

Slobodanka Boba Trifunović majka je dva veoma uspešna glumca, Branislava i Sergeja Trifunovića, koji su svoj talenat nasledili koliko od oca, Tomislava, koji je takođe glumac, tooliko i od nje, koja je svoju karijeru ostavila po strani zbog porodice.  

– Bila sam najbolja glumica u školi, dobijala sam nagrade za recitovanja i pisala pesme. Ne žalim što nisam otišla u glumice, a tek bi onda bila luda kuća Trifunovića – govorila je ranije kroz osmeh Boba za Kurir.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Slobodanka Trifunović piše knjige i verna je suprugu Tomislavu, s kojim je u braku gotovo pola veka..

– Patrijarhalno sam vaspitana i rođena u Mostaru, što vam sve govori. Nije lako živeti sa trojicom glumaca. Treba umeti izaći na kraj s njima – iskrena je Slobodanka.

Da su braća Trifunović potpuno različitih karaktera, njihova majka primetila je još od vrtića.

– Sergej je povukao na mene po liku i temperamentu, dok je Bane slika i prilika svog oca. Mirniji je. Glumački su obojica sjajni, što je neprimereno da pričam kao majka. Kokan Mladenović ih je ipak spojio da igraju zajedno. Sergej baš pažljivo bira uloge u pozorištu i mora da mu se dopadne tekst, reditelj i ekipa. Gledala sam ga sa Vojom Brajovićem u „Vozu“. Plakala sam na kraju predstave – priznaje Boba.

Bane se juče oženio svojom koleginicom Tihanom Lazović, koja je na svoje prezime dodala njegovo, a Slobodanka je još ranije govorila o tome šta očekuje od snajke.

– Ne mora buduća žena mojih sinova da bude glumica, već samo dobar čovek. Neka je samo vredna i radna. Volela bih da imam što više unučića – govorila je ranije majka slavnim dramskih umetnika.

   *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter