Izvor:
03.04.2017 u 17:23
0

MILICA TODOROVIĆ DONELA ODLUKU: Odrekla se poroka i krenula na dijetu!

Pevačica Milica Todorović zabrinuta je za svoju kilažu, naročito jer stiže lepo vreme, kada će pantalone zameniti suknjicama i šortsevima.

Ali Todorovićeva nije samo odlučila da figuru dovede do savršenstva, već je shvatila da sa kilogramima treba da odu i neki njeni poroci.

– Nije prvoaprliska šala, već odluka. Ostavila sam cigare i opet počela sa dijetom – pohvalila se Milica, koja već je pokušavala da se odrekne ovog poroka.

Inače, Milica je vrlo aktivna kada je trening u pitanju, naročito zbog plesa kojim upotpunjuje svoj scenski nastup, a kako i ne bi kada joj je dečko koreograf.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter