Izvor:
03.04.2017 u 17:08
0

OPASNO SE POSELJAČILA OD KADA SE UDALA: Popularni pevač ispljuvao Severinu!

Na početku pevačke karijere pevala je čisti pop, a s godinama i rastom popularnosti, kako u domovini, tako i u regiji, Severina je sve više počela eksperimentirati s istočnjačkim melosom.

Na negativne komentare Splićanka se nikada nije obazirala, a poslednji u nizu koji ju je ocrnio u javnosti jest folker Željko Šašić.

– Severina je završila s muzičkom karijerom onoga trenutka kad se udala za Kebinog sina Igora. Bila je zvezda dok je bila tamo u svome Splitu, ali uz ove se opasno poseljačila. Nema tu više šmeka. Bolje joj je da se vrati na svoju rivu dok još ima vremena – izjavio je Šašić.

I dok neki kritikuju njen rad, Splićanka s novim singlom 'Otrove', koji je snimila s bosanskohercegovačkim reperom Jala Bratom, ruši rekorde gledanosti. Spot je u samo nedelju dana skupio skoro pet miliona pregleda.

Osim poslovnih uspeha, Splićanki ruže cvetaju i na privatnom planu – naime, šuška se da sa suprugom Igorom Kojićem čeka prvo dete, a po njihovim objavama na Instagramu, i više je nego očigledno da su zaljubljeni i srećni poput tinejdžera.

Izvor: jutarnji.hr
Foto: Instagram/Severinakojic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter