Izvor: KURIR
15.12.2022 u 18:43
0

MIRKA VASILJEVIĆ O VUJADINU I NJEGOVIM AFERAMA: Odmah popričam sa njim! Ne mogu da ga zaustavim, on uvek nađe način da POBEGNE!

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je sve o svom suprugu Vujadinu Saviću.

Naime, ona je progovorila o tome da nema problem sa tim da Vujadin često izlazi u noćni provod bez nje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„DUGO NISAM IMAO ODNOSE“: Vojaž ogolio dušu o EMOTIVNOM ŽIVOTU, spomenuo i KOMBINACIJE!

– Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne – priča Mirka i otkriva da i ona voli noćni život.

– Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo – izjavila je glumica i usput otkriva ko je od njih dvoje stroži roditelj:

– Zavisi od događaja i situacije. Ako je on loš policajac, ja gledam da popustim. A onda kada dođe moja žuta minuta, on gleda da miri decu i bude dobar sa njima – napominje Mirka i za kraj ističe kako postoji određena doza ljubomora između nje i Vujadina.

– Ako nema povoda, nema razloga za ljubomorom. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam. Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost – zaključuje Mirka Vasiljević za Blic.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter