Izvor: KURIR
15.12.2022 u 18:09
0

JEDNO JE PRIVATNO! Bivša košarkašica se SKIDA GOLA, a sad se pojavila u ovakvom STAJLINGU i svi zanemeli

Bivša košarkašica Milica Dabović pojavila se na jednom prestoničkom događaju i sve iznenadlila svojim izgledom. Naime, Dabovićka je poslednjih dana u žiži javnosti zbog naloga na platformi za odrasle „Olni fans“, gde objavljuje golišave i provokativne fotografije i tako zarađuje na njima.

Poslednjih dana viđali smo Miličine gole obline, pa su svi pomalo iznenađeni na njen ležerni stajling, Bivša košarkašica je stigla obučena u oversajz duks, koji joj je ukombinovala sa čizmicama i čarapama sa leopard printom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„DUGO NISAM IMAO ODNOSE“: Vojaž ogolio dušu o EMOTIVNOM ŽIVOTU, spomenuo i KOMBINACIJE!

Podsetimo, bivšu košarkašicu na Olni fansu, na koji treba pretplata, prati više od 9.000 ljudi, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 dolara budući da je preplata na njen profil 15 dolara po osobi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter