Izvor: KURIR
08.11.2022 u 16:41
0

MUKU MUČE SA DIJETOM! Marija MIRIŠE kesu od hamburgera, a Sanja Vučić NAVALILA na ćevapčiće!

Marija Šerifović i Sanja Vučić poslednjih nedelja muku muče sa gubljenjem kilograma, pa su zbog toga u velikim iskušenjima.

I dok Marija uspešno sluša savete svoje nutricionistkinje i odoleva brzoj hrani, bivša članica grupe Hurricane nije tako odlučna, pa je navalila na ćevapčiće, vešalice i kobasice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

Naš paparaco je u roku od samo nekoliko dana fotografisao dve pevačice na dva različita događaja, pa je tako Marija imala koncert u jednom tržnom centru, u okviru koga se nalazi i popularan restoran brze hrane. Do nje je došla i kesa sa hamburgerima, ali kako je već duže vreme na strogom režimu ishrane, uzela je kesu i samo mirisala njen sadržaj.

Za razliku od nje, Sanja je na promociji nove postavke grupe Hurricane navalila na bogat švedski sto, gde je bio leskovački roštilj, koji joj se jako dopao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter