Izvor: KURIR
01.06.2022 u 15:57
0

NA DODELU NAGRADE DOŠLA U LEŽERNOM IZDANJU! Pevačica u sportskim patikama zablistala, ovakvu je RETKO VIĐAMO!

Pevačica Lepa Brena je u zgradi na Košutnjaku u okviru Sabora narodne muzike Srbije dobila najveće esnafsko priznanje – nagradu „Nacionalni umetnik“ koju uručuje SEMUS. 

Brena je stigla u ležernom izdanju, a ono što je svima privuklo pažnju jeste to da je Brena na sebi imala sportske patike umesto štikli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„SVET MI SE SRUŠIO“: Potresna ispovest Tijane Dapčević, retko govori o privatnom životu, a sada je iznela bolne detalje

Brena se odlučila za plavu košulju dugih rukava i tamne farmerke, na licu je nosila naočare za sunce i nasmejana je pozirala fotoreporterima.

Pretpostavlja se da će se Brena presvući, a nema sumnje da će zablistati kao i uvek.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter