Izvor:
27.05.2017 u 03:14
0

NA METI SKANDALA: Dragana Mićalović napokon otkriva da li je u vezi sa Milicom Pavlović!

Glumica Dragana Mićalović, sestra Slobode Mićalović, već dugi niz godina se druži sa pevačicom Milicom Pavlović. U domaćim medijima nedavno su se pojavile informacije da su čak njih dve navodno u vezi.

Dragana je sada rešila da stavi tačku na spekulacije o njenoj emotivnoj vezi sa pevačicom.

– Pisalo se to, ali ja stvarno ne znam šta da kažem na to. Eto, neka pišu, neka komentarišu – rekla je Dragana Mićalović i dodala:

– Ne znam kako može da mi smeta neka nebuloza, ako već, ja se izvinjavam, moram tako da se izrazim. Mi smo drugarice. Milica je jedan od mojih najboljih prijatelja i to mogu da kažem ovako javno i Milica je jedna od najboljih osoba koje ja poznajem.

Kurir
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter