Izvor:
06.12.2017 u 20:45
0

NAJLUĐA NOĆ U „KASINI“: Ana Nikolić se za doček Nove godine vraća na scenu i peva sa Jelenom Rozgom!

Ana Nikolić će se prvi put posle porođaja pojaviti u javnosti 31. decembra, posle skoro godinu dana pauze. Lepa Paraćinka se prvi put pojaviti u javnosti otkako je u avgustu rodila ćerku Taru, a sa njom će u klubu Kasina i hotelu Metropol na sceni biti i njena koleginica Jelena Rozga.

Jelena ne krije da je oduševljena što će najluđu noć dočekati u Beogradu jer kako kaže ovo je nešto potpuno drugačije

– U novogodišnjoj noći na istim lokacijama u različito vreme nastupićemo moja koleginica, Ana Nikolić, i ja!Dočekajmo zajedno glamurozno Novu 2018. godinu u Kasina by Community i Metropol Palace. Na vama je samo da izaberete mesto, jer ćemo se nas dve rotirati u toku najludje noći na gore navedenim mestima i omogućiti da svojim hitovima zabavimo publiku u oba objekta! Nešto novo i drugačije u Beogradu, i drago mi je da sam deo toga! Budite drugačiji, starujte visoko – rekla je lepa Splićanka.

happytv.rs
Foto: arhiva, kasinabar.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter