Izvor: ALO
30.03.2022 u 17:32
0

NAKON GLASINA DA JE U VEZI SA OŽENJENIM BIZNISMENOM! Marina Visković uputila jasnu poruku svima na društvenim mrežama (FOTO)

Pevačica je sve glasine ućutkala na svom profilu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Juče je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Marina Visković u tajnoj vezi sa bogatim, oženjenim biznismenom, koji joj je, kako izvor tvrdi, kupio skupoceni džip, koji je samo jedan u nizu poklona.

Ona je odmah označila da je ova vest lažna, a nekoliko sati kasnije ponovo je osetila potrebu da se oglasi i svima stavi do znanja da je ovakve, ali ni druge glasine, ne pogađaju.

 – J*biga. Znam da mnoge bolim. Nažalost, postoji taj reciprocitet da što vas više bolim, ja sam uspešnija. Stvarno, nažalost, a ja sam totalno kul lik u svom roze balonu, koga realno zabole za sve i za svakog – poručila je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter