Izvor: Kurir
18.09.2022 u 11:19
0

Našu pevačicu dečko PREVARIO SA UDATOM ŽENOM, kad je videla prepiske doživela ŠOK!

Pevačica „Zvezda Granda“ Zorana Mićanović otkrila je da je dečko vara sa udatom ženom.

Naime, Zorana koja ima samo 17 godina saznala je za aferu dečka iz Šapca i to sa ženom koja je u braku. Do nje su stizale razne priče o neverstvu u koje nije verovala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zorana je, kako kaže izvor, rešila da se suoči sa dečkom i pitala ga za prevaru, što je on negirao, da bi na kraju dobila prepisku koja ju je šokirala. Tada je pevačica saznala da je njen izabranik u aferi sa starijom, udatom ženom.

Zorana je sada otkrila šta je prava istina.

„VRŠNJACI SU ME ISMEVALI, GOVORILI DA SAM KAFANSKA PEVAČICA!“: Zorana (17) otkrila nepoznate detalje iz života: Plakala sam u 4 zida!

– Tačno je, ali ne bih iznosila detalje. Koliko god mi radili iza leđa, ja ću poštovati to što je ta žena u braku. Što se njega tiče, nadam se da ga moje oči više nikad neće videti – rekla je pevačica.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter