Izvor:
04.06.2019 u 16:13
0

NE KRIJE LJUBAV: Andreana Čekić upoznala novog dečka sa porodicom (FOTO)

Andreana Čekić, posle razvoda sa muzičarem Ivanom Miladinovićem, pronašla je novog emotivnog partnera, Marka Miloševića. Javnost intrigira izbor pevačicinog izabranika, budući da je on i dalje, zvanično, u bračnoj zajednici.

Po svemu sudeći, pevačica se na to ne obazire – sa svojim novim dečkom posećuje brojne događaje upoznala ga je sa članovima svoje porodice, putuje i objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Jedna od njih je i proslava rođendana Andreanainog kuma, kojoj je prisustvovao i Marko a društvo im je pravio i njen kolega Radiša Trajković Đani.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter