Izvor: KURIR/GRAND ONLINE
09.08.2022 u 07:13
0

„NE SLUŠAM NARODNJAKE, JA SAM UMETNIČKA DUŠA!“: Hit izjava Tanje Savić koja će se prepričavati

Pevačica Tanja Savić iznenadila je izjavom da ono što privatno sluša je sušta suprotnost onome što peva.

Naime, Tanja je izjavila da od svih saradnji sa našim autorima koje je imala, pesma koju izdvaja kao nešto posebno jeste “Zlatnik“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

– „Zlatnik“ je nekako napravio revoluciju, to sa sigurnošću mogu da kažem. Ta pesma je postala evergrin – rekla je ona za „Grand Online“ i dodala da uošte ne sluša narodnjake:

– Verovali ili ne, privatno skoro uopšte ne slušam narodnjake. Svestrana sam, ali ne uvek, zavisi u kom raspoloženju se probudim. Jedan ceo dan na primer slušam Selion Dion ili Vitni Hjuston, a nekad mi dođe da odvrnem Vericu Šerifović ili Šabana Šaulića. Čudna sam, ali valjda isto kao i svaka umetnička duša – odgovorila je Tanja.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter