Izvor: ALO.RS
05.08.2021 u 06:56
0

„NEDOSTAJEŠ MI TOLIKO!“: Dragana Mirković poslala poruku HOLIVUDSKOM glumcu! (FOTO)

Dragana Mirković živi bajkovitim životom u Austriji, a zahvaljujući ovakvom načinu života, među njenim prijatlejima našle su se i neke holivudske ličnosti. 

PROČITAJTE JOŠ:

POROĐAJ U TOALETU AUTOBUSKE STANICE: Žena rodila zdravu bebu

NESTALO DVOJE DECE U NIŠU: Brat i sestra iz Srbobrana poslednji put viđeni u parku Čair

PREMINUO JE ISKUSNI PROFESIONALAC I PRIJATELJ RUSIJE! Lavrov izrazio saučešće povodom smrti Lazanskog!

Već je poznato da je Dragana bliska prijateljica sa svetskom legendom Žan Klod Van Damom, kao i da se njen suprug Toni Bijelić i on intenzivno druže.

 

A sada je glumac objavio nekoliko fotografija sa Draganom i Tonijem, na šta je pevačica odgovorila istom merom, okačivši njihove zajedničke slike na svoj profil na Instagramu uz poruku:

– Mnogo mi nedostaješ.

 

Inače, osim sa Žan Klod Van Damom, Dragana se druži i sa Filip Pleinom, slavnim dizajnerom na čijim revijama je redovan gost. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter