Izvor: KURIR
19.10.2022 u 07:59
0

„NEKA SE POZABAVE NADLEŽNE INSTITUCIJE!“: Miroslav Ilić odbranio Radu Manojlović od OPSEDNUTOG FANA, poručio svima OVO

Rada Manojlović već danima je na meti opsesivnog fana, izvesnog Darija Šogorovića, bivšeg učesnika, a sada se tim putem oglasio i Miroslav Ilić.

Naime, Rada Manojlović već danima je na meti opsesivnog fana, izvesnog Darija Šogorovića, koji je prvo tvrdio da ima intimni snimak sa njom, a potom i objavio fotografiju gole djevojke kojoj je prekrio lice, a za koju se svakako vidi da nije pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRINCEZO MOJA JEDINA, LEPO MI PAJKI, PA ĆU DA TE ČUVAM U SNU!“: 15 godina od smrti TOŠETA PROESKOG (SEĆANJE)

Rada Manojlović se se zahvalila legendi narodne muzike Miroslavu Iliću na rečima podrške koje joj je uputio nakon incidenta s opsesivnim fanom. Naime, pevač je apelovao na nadležne institucije da zaštite pevačicu.

Miroslav ilić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Voleo bih da mladi ljudi počnu pristojno da se ponašaju prema mlađim koleginicama. Nije viteški da se uz pomoć digitalnih medija uništavaju životi mladim i talentovanim devojkama kao što je naša Rada Manojlović. Nadležne institucije treba time da se pozabave-napisao je Miroslav Ilić na svom Instagram profilu.

Radmila Manojlović je podelila na društvenoj mreži Instagram objavu pevača i zahvalila se na lepim rečima.

Podsetimo, legendarni pevač slavi zlatni jubilej, 50 godina karijere, a ujedno i svoj rođendan,a tim povodom će upriličiti spektal za publiku. Predstojeći koncert će organizovati 10.decembra u Štark Areni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter