Izvor:
14.08.2016 u 22:54
0

NESTALA HRVATSKA MANEKENKA SE OGLASILA: ,,Ja sam dobro, a vi ste ludi“!

Nakon što se celokupna javnost pitala gde je Nina Morić, hrvatska manekenka ponovo se oglasila na društvenim mrežama i poručila svima da prestanu da brinu za nju. Ipak, još nije otkrila gde se nalazi.

Kontroverzna zvezda je jutros objavila bizarni video snimak u kojem je izjavila da je dobro, a sve vreme je ruke držala iza leđa što je mnoge navelo na pomisao da je drže zavezanu i protiv svoje volje.

Nina je sada rešila da stavi tačku na sve spekulacije.

– Objavila sam video u kojem govorim da sam odlično, a nisam morala to da uradim, pošto su moj sin, i svi bliski ljudi sa mnom u ovom trenutku. Držala sam ruke iza leđa, jer je to moja navika oduvek, i umesto da mi se zahvalite, vi pričate o kidnapovanju. I onda sam ja luda, a vi niste – napisala je Nina i dodala:

– Moja svekrva je imala pogrešan broj telefona.

Podsetimo, uzbunu na društvenim mrežama je podigla Luiđijeva majka Loredana Fiorentino koja je zamolila pratioce da joj se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o sinu i njegovoj devojci, jer ona već danima nije u kontaktu sa njima. Tvrdila je da joj se njih dvoje ne javljaju na telefon, i da se to do sada nikada nije desilo, jer se inače svakodnevno čuju.

Blic
Foto:Instagram /nina__moric/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter