Izvor:
02.04.2017 u 01:51
0

NI VIŠE, NI MANJE: Za dolazak bebe Ana i Rasta će iskeširati 20.000 evra! (foto)

Ana se dogovorila sa majstorima da joj potpuno renoviraju stan i svi radovi bi trebalo da budu gotovi do 1. juna – kaže izvor blizak Nikolićevoj.
Pevačica Ana Nikolić, odlučila je da pre porođaja sredi svoj stan na Voždovcu u kojem živi sa mužem Rastom, i njih dvoje će na renoviranje, kako se priča, potrošiti oko 20.000 evra.
Ana ne želi bilo šta da prepusti slučaju, i planira da do 1. juna završi sve radove u kući.

– Ana se dogovorila sa majstorima da joj potpuno renoviraju stan. Trenutno imaju dve velike sobe, a uskoro im stiže naslednica, pa Rasta i ona žele da pregrade jednu prostoriju i naprave dve spavaće. Tako da će majtori morati da pomeraju zidove, a kasnije i da zamene prozore i srede parket. Prema nekoj gruboj proceni, za sve to će morati da iskeširaju oko 20.000 evra – navodi izvor blizak Ani i Rasti i dodaje da je pevačica već odabrala krevetac za bebu, komodu, kolica i ostalu bebi opremu.

– Zbog viška kilograma Ani je skočio holesterol, pa su joj doktori rekli da mora da povede računa o ishrani. Savetovali su joj da smanji unos slatkiša i testa, a da više jede voće i povrće – kaže jedan od prijatelja Nikolićeve.

Telegraf
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter