Izvor:
09.10.2017 u 16:19
0

NIJE JE OSETILA: Milica Pavlović odbila jedan od najvećih hitova! (foto)

Milica Pavlović otkrila je da je pesma “Uno momento” koju izvode Severina i Ministarke prvo ponuđena njoj.

“Filip Miletić je uradio tu pesmu namenski za mene, za moj album. Ja sam je otpevala, ali jednostavno je nisam osetila. Vrlo sam srćana kad je posao u pitanju i ne mogu da pevam nešto što mi ne leži. Nisam bila tužna kad sam videla kasnije koliki je to hit bio, verovali ili ne”, rekla je Milica u emisiji “Premijera Vikend Specijal”

Pesma “Uno momento” je na drugom mestu po slušanosti u regionu kad su u pitanju numere sa našeg govornog područja i ima neverovatnih 98 miliona pregleda na Jutjubu. Ispred nje je samo pesma “Ti moje zlato”.

“Uno momento” je prevedena na grčki i numera na grčkom ima takođe neverovatnih 5 miliona pregleda. Pesmu je na španskom snimila latino diva Thalia.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter