Izvor: ALO
31.05.2022 u 19:13
0

„NISAM PEVAČICA!“: Ana Nikolić definitivno odlučila da promeni profesiju

Ana Nikolić iznenadila je sve izjavom da više neće biti pevačica

Pevačica se sinoć na gradskom događaju pojavila sa malim zakašnjenjem. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„RAZNEŽIO JE I MENE I MAMU!“: Anastasija prvi put o portretu koji joj je Nemanja Gudelj poklonio

Ona je došla u velikom stilu, u limuzini, obučena u dugu usku haljinu, sa dubokim dekolteom, koja je u potpunosti istakla njenu vitku figuru.

Ana Nikolić iznenadila je sve izjavom da više neće biti pevačica, već producent koji će raditi sa mladim nadama.

Iako su mediji imali svašta da je pitaju, Ana nije bila raspoložena za razgovor, pa je sve prisutne šokirala izjavom na pitanje o novim pesmama i albumu, te mnoge zabrinula onim što je rekla.

– Ja više nisam pevačica, to morate da znate. Večeras neću pevati. Moraćete da kupujete stare albume. Tražim nove zvezde – rekla je Ana.

Dakle, kako je nedavno otkrila za medije, Ani u poslednje vreme sve više prija da bude „iza kamere“, te je priznala i da bi volela da se bavi produkcijom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter