Izvor:
17.11.2018 u 21:05
0

NOV HIT ĆE DA POKORI ESTRADU: Kaća Grujić pripremila VELIKO iznenađenje za fanove! (VIDEO)

Jedna od najzgodnijih mladih pevačica na našim prostorima, fatalna crnka Katarina Grujić mami uzdahe muškog pola gde god da se pojavi.

Kaća ne krije da je zaljubljena do ušiju u svog izabranika ali i da je veoma vredan kada je u pitanju njena karijera, samo za emisiju "Glamur" je otkrila planove koje ima za naredni period.

-Spremam novu pesmu, tačnije duet, ne želim da vam otkrijem o kome se radi ali mislim da nije teško da zaključite po mojim objavama na društvenim mrežama ko je u pitanju- zagonetno se smeškala Kaća.

Ona nije htela mnogo da se osvrće, na peh koji ju je zadesio u Parizu prilikom snimanja spota. Na setu je nastao haos, ali je ubrzo ustanovljeno da je neko ukrao torbu koja sama po sebi vredi nekoliko hiljada evra, ali i novčanik.

Međutim, sve ružne stvari su iza nje i sa osmehom ide dalje u nove radne pobede.

Intervju u celosti pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter