Izvor:
02.02.2018 u 15:17
0

NOVA LJUBAV: Pevačica pronašla sreću posle pet godina od smrti supruga!

Sanja Doležal opet uživa u ljubavi. Pevačica Novih fosila priznala je vezu sa Antom Stojakovićem, s kojim je pronašla sreću pet godina nakon smrti supruga, bubnjara Nenada Šarića.

Ona je prvi put u javnosti ispričala da je sadašnjeg partnera upoznala preko zajedničkog prijatelja, ali da tada nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti. Ona ga je u početku na javnim događajima i proslavama predstavljala kao prijatelja jer tada nije bila spremna na eksponiranje njihovog odnosa. Bez obzira na novu ljubav, Sanji i dalje nedostaje pokojni muž, kojeg često spominje.

Vreme ne leči rane, ali mi pomaže da živim tako ranjena – govorila je hrvatska pevačica za bubnjara.

Otkako se iz grada preselila u Mrežnicu, gde ima veliku kuću, njen život se promenio iz korena jer je konačno pronašla svoj mir.

Nisam vuk samotnjak i nisam pobegla. Živim u prirodi jer mi tako odgovara – rekla je Sanja.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter