Izvor:
22.05.2018 u 16:37
0

Novak Đoković ugasio 31. svećicu: „Rođendan posvećujem deci i njihovom obrazovanju“!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas puni 31. godinu.

I dok čestitke stižu sa svih strana, Novak je pažnju sa sebe preusmerio na decu.

Naime, fondacija, na čijem čelu je njegova supruga Jelena, godinama unazad pomaže deci na sve načine.

Ovog puta Đoković je posebnu pažnju posvetio obrazovanju dece predškolskog uzrasta i tom prilikom najavio novu akciju.

– Stigao je taj veliki 31. rođendan!!! Stvarno je neverovatno koliko vreme brzo leti i svakog dana sve više shvatam koliko sam srećan u životu što sam okružen ljudima koje volim i što imam privilegiju da se bavim ovim divnim sportom. Znam vrlo dobro i kako je odrastati u teškim i neizvesnim vremenima, i kako sasvim malo može da znači baš mnogo! I zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim nečemu do čega mi je jako stalo: deci za koju radi Fondacijai Novak Đoković. Osnovali smo Fondaciju 2007. godine i od tada naš tim predano radi da deci u Srbiji pomogne da rastu u kvalitetnoj, kreativnoj, i stimulativnoj sredini, učeći da poštuju druge i brinu o svetu oko sebe!

– Pridruži mi se! Tvoje učešće će imati veliki uticaj na živote naše dece, bilo da doniraš $5 ili $500. Ako dostignemo naš rođendanski cilj, više od 400 dece imaće pokriveno mesec dana u vrtiću – a to je super početak! Hvala ti na podršci! Hajde da svi omogućimo našoj deci bolju budućnost – napisao je Đoković na svom Fejsbuk profilu.

happytv.rs
Foto: twitter/djokernole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter