Izvor: KURIR
28.12.2022 u 12:56
0

OBJAVLJENI DETALJI SAHRANE MASIMA SAVIĆA: Evo gde će umetnik počivati, ožalošćena porodica zahvaljuje SVIMA na rečima UTEHE

Vest da je Masimo Savić (61) preminuo je potresla region. Od muzičara oprostili su se i još se opraštaju mnogi, znani i neznani, tužnim porukama i objavama na društvenim mrežama, ali sada je osim komemoracije, poznat i datum sahrane.

Komemoracija za Masima Savića biće održana u zagrebačkom Hrvatskom Naradnom Kazalištu, a sahrana je u Zadru, javili su iz Aquarius Recordsa, Masimove izdavačke kuće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Da podsetimo, u 61. godini nakon kratke i teške bolesti napustio nas je veliki umetnik, cenjeni muzičar i nenadmašan vokal – Masimo.

Komemoracija će biti održana u petak, 30. decembra 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u 11 sati. U predvorju HNK biće i Knjiga sećanja u koju će moći da se upišu svi koji to budu želeli.

On je umro 23. decembra u Vinogradskoj bolnici gde se lečio od karcinoma pluća.

Poslednji ispraćaj biće u utorak 3. januara u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. I komemoracija i poslednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Masimom.

Koncertna dvorana Lisinski svim je obožavaocima izašla u susret, pa će mesto ispred njenog ulaza gde se građani već danima opraštaju s omiljenim muzičarem biti dostupno za paljenje sveća i polaganje venaca sve do 31. decembra.

Porodica i najbliži saradnici zahvaljuju svima na rečima utehe, istakli su iz muzičke kuće, a prenosi Net.hr.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter