Izvor: KURIR.RS
03.04.2023 u 12:25
1

OČI U OČI BIVŠA LJUBAVNICA I MIROSLAV ILIĆ: Pevač neće da bude Devinov otac, a svi su primetili VELIKU promenu na Mirjani

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić stigli su u Palatu pravde na suđenje. Oboje su došli na suđenje po tužbi pevača kako bi pobio presudu da je otac Devina Antonovića.

Pevač je stigao noseći kišobran i fasciklu, a promašio je ulazna vrata, što ga nije mnogo omelo da nasmejan i raspoložen uđe u zgradu.

Bivša ljubavnica je vidno smršala od prošlog puta, a kao i uvek imala je vremena da pozira novinarima.

Podsetimo, Mirjana Antonović i Miroslav Ilić već godinama vode veliku bitku za dokazivanje očinstava njenog sina. Pravnim putem je to i uspela, ali je onda ta presuda ukinuta.

Miroslav je, izgubio u još jednom sporu protiv Mirjane, tačnije, odbačena je njegova krivična prijava za krivično delo povrede tajne postupka.

Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo – rekao je tada njen advokat, a advokat Miroslava Ilića nije želeo da komentariše ovu odluku Tužilaštva niti da otkrije da li će pokrenuti neki novi postupak protiv nekadašnje ljubavnice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OČI U OČI BIVŠA LJUBAVNICA I MIROSLAV ILIĆ: Pevač neće da bude Devinov otac, a svi su primetili VELIKU promenu na Mirjani”

  1. Posle 30god.setila se da sinu pronadje oca,i da coveku upropasti potodicu.
    Nasi stsri su govofili:“da devojka sedne na mravinjak,dali zna koji je mrav ujeo“.to je izreka od davnina za te lake devojke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter