Izvor: telegraf
25.10.2021 u 13:02
0

Oglasila se ćerka Miše Kovača i otkrila u kakvom je stanju pevač

Iako je većina mislila da je pevač zaražen korona virusom, to nije slučaj, već on ima probleme zbog hronične opstruktivne bolesti pluća.

Mišo Kovač se trenutno nalazi na Odeljenju za plućne bolesti u KBC Split, gde je pre nekoliko dana primljen zbog respiratornih problema.

PROČITAJTE JOŠ:DIRLJIVO! Tošetu Proeskom podignut spomenik na mestu gde je STRADAO (FOTO)

Iako je većina mislila da je pevač zaražen korona virusom, to nije slučaj, već on ima probleme zbog hronične opstruktivne bolesti pluća.

Njegova ćerka Ivana otkrila je da se on sada dobro oseća.

– Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a pre nego što se završila, već me zvao i pitao: „Mala, je l’ sve dobro ispalo?“ i tako dalje – rekla je Ivana za Slobodnu Dalmaciju i dodala:

– Stalno pita kad ću snimati, sto saveta daje, ukratko, pila me po običaju – znači, dobro je – rekla je.

Inače, ovo nije prvi put da je Mišo hospitalizovan zbog bolesti koju ima. Pre dve godine je takođe bio u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti, gde se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter