Izvor:
18.08.2017 u 01:08
0

ONI SU LJUBAVI DALI DRUGU ŠANSU: Poznati parovi koji su se venčavali dvaput! (foto)

Poslednjih dana aktuelna je priča da se pevač narodne muzike Marinko Rokvić ponovo se oženio istom ženom.

Kako Kurir saznaje, pevač se nedavno po drugi put venčao sa suprugom Slavicom, s kojom ima dva sina Nikolu i Marka.

– Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio – kaže naš izvor.

I rođena sestra Nataše Bekvalac, Kristina, se dva puta udala za Iva Martinovića.

Kristina i Ivo su se venčali 2008. godine, kada su dobili ćerku Petru, a zbog sve češćih nesuglasica par je prekinuo svoj brak nakon dve godine. Ubrzo su se ponovo zbližili i uplovili u ljubavnu vezu koja ih je dovela do novog braka.

Kralj narodne Muzike, Šaban Šaulić, takođe se dve puta ženio istom ženom.

Iako se njihovoj ljubavi i skladnom braku mnogi dive, malo je poznato da je Šaban dva puta stao na ludi kamen sa Gordanom Šaulić. Šaban je, gostujući u jednoj emisiji, objasnio kako je do toga došlo.

– Što me ne pitaš da li sam je prevario? Jesam, kad sam je oženio. I to ne jedanput, nego dvaput. Zato što smo se jedanput razveli, mojom greškom, jer sam napravio s…. Ludovao sam sa Radetom Vučkovićem, po dva-tri dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo žene – rekao je Šaulić.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter