Izvor:
06.06.2017 u 15:39
0

OPERISAN VOĐA MILIGRAMA: Kompozitora očekuje dug oporavak!

Kompozitor Aleksandar Milić Mili juče je na Kliničkom centru operisan zbog sportske povrede koja je posledica dugogodišnjeg treninga.

Operacija je dobro prošla i Mili je sada na oporavku koji će trajati više nedelja, a u tom periodu moraće da pauzira sa turnejom svog benda Miligram.

Poznato je da se on aktivno bavi sportom. U mladosti je ostvario sjajne rezultate kao gimnastičar, a kasnije se preusmerio na tenis i ekstremne sportove. Mili često kaže da nema velike koncentracije bez velike fizičke snage, pa mu treninzi pomažu u komponovanju, te se možda baš tu krije tajna njegovog uspeha.

Novi album Miligrama može se očekivati krajem godine i pripreme su već uveliko u toku, a oni koji su čuli u kom smeru se album odvija, sigurni su da će rezultat biti neverovatan muzički proizvod koji će dati neke nove smernice i uzor domaćoj muzičkoj sceni, kao što je slučaj sa njegovim radom u poslednjih 20 godina.

Podsetimo, Mili je od 1995. do 2016. uradio devet albuma Ceci Ražnatović, album "Uđi slobodno" Lepoj Breni, kao i četiri albuma Miligrama, benda koji je već nakon debitantskog izdanja dobio epitet srpskog muzičkog čuda. U junu ga čeka objavljivanje prva dva singla sa albuma koji je uradio sa Stevanom Anđelkovićem, od kojeg se mnogo očekuje.

Blic
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter