Izvor:
14.10.2019 u 07:51
0

OSTALA SU JOJ JOŠ SAMO TRI MESECA DO POROĐAJA: Ne miruje ni u poodmakloj trudnoći!

Seka Aleksić očigledno odlično podnosi trudnoću čim neće da ide na trudničko bolovanje. Verovatno samo ona ima odgovor na to da li i dalje nastupa da bi zaradila što više novca ili joj jednostavno prija kretanje i druženje s publikom.

Folkerka je u subotu uveče, nakon dužeg vremena, ponovo zapevala u Beogradu. U prisustvu supruga Veljka Piljikića pojavila se u klubu oko ponoći. U pripijenoj uskoj dugoj haljini istakla je stomak, koji je prilično veliki. Iako je u šestom mesecu trudnoće, ona je zadržala odličnu formu, te joj nisu smetali gužva, galama, dim od cigareta i reflektori.

Štaviše, na bini je sve vreme đuskala u ritmu, a samo je tokom pauze nakratko predahnula u separeu i osvežila se vodom. Nije imala problem ni da potpisuje autograme i fotografiše se s publikom.

Seka inače još neće na trudničko, jer drugo stanje odlično podnosi. I van scene je aktivna i uživa u društvu sina Jakova, koji jedva čeka da dobije društvo za igru. Ona se polako priprema za dolazak drugog deteta na svet, a kao iskusna mama sve joj je već poznato.

Pevačica je više puta rekla da joj je porodica na prvom mestu, bez obzira na to koliko voli da radi i uživa s publikom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/Sekaaleksic/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter