Izvor: KURIR/PINK
12.10.2022 u 17:34
0

OTKRILA DA LI JE PRISUSTVOVALA VENČANJU INDI I NJENOG MUŽA IZ DANSKE! Pevačica se oglasila, evo u kakvom su odnosu sestre!

Pevačica Indira Aradinović Indi u krugu najbližih izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku iz Danske, dok je bračni par planirao veliko svadbeno veselje na proleće sledeće godine.

Kako je venčanju prisustvovalo mali broj ljudi, mnoge je zanimalo da li je na intimnoj ceremoniji bila njena sestra Edita Aradinović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

– Naravno da sam prisustvovala, bilo je prelepo intimno, i emotivno! Poželela sam joj veliku porodicu i dugoročnu ljubav, sve najlepše što se poželeti može – poručila je Edita.

Podsetimo, godinama se pisalo da sestre Indi i Edita Aradinović nisu u dobrim odnosima. Govorilo se o porodičnim raspravama, svađama, a njihove prepirke na društvenim mrežama bile su javne. Čak se u jedom trenutku Indi „odrekla“ svoje mlađe sestre, a one su nedavno zakopale ratne sekire, što je Edita potvrdila kada je snimala sestru na jednom od njenih nastupa u maju ove godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter