Izvor:
21.07.2017 u 03:16
0

Otkrivamo: SEVERINA KOŠTALA MILANA MESEČNO 45.000 EVRA! (foto)

Nakon uvida u papire u kojima je sve crno – na belo o postrazvodnom ugovoru bivših supružnika, srpskog binismena Milana Popovića i hrvatske pevačice Severine Vučković, jasno se vidi suma, koju je Milan redovno plaćao, a na zahtev pevačicinog portparola Tomice Petrović.

Hrvatska pevačica Severina Kojić dok je bila u ljubavi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, sa kojim ima i sina, od njega je naplaćivala sve svoje troškove i prohteve. Na papirima se jasno vidi spisak pevačicinih troškova sa sve sumom koliko su je koštali, a sve sročeno na adresu Popovića da bi joj dao novac za sve to.

Prema našem saznanju, posrednik između nje i Milana je bio pevačicin menadžer Tomislav Petrović, koji je spisak Severininih trškova dostavljao Popoviću na imejl adresu.

– U decembru 2011. godine na spisku čija je vrednost 37.500 evra stoji da Milan uplati Severini režije, troškove kreditnih kartica, telefone, knjigovodstvo, ali i čišćenje tepiha, šminku, popravku kod majstora Ljube, lizing za auto, uramljivanje… On joj je tada uplatio 45.000 evra – stoji u papirima u koje smo imali uvid.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter