Izvor: HappyBSC
27.11.2021 u 11:03
0

OVA POZNATA NOVINARKA PRIZNALA DA SE KOCKALA! ATINA FERARI ŽELI DA PEVA POD ŠATOROM! „Vikend jutro“ na TV HAPPY

Da li se estrada plaši mnogih grešaka iz prošlosti? 

Na ovu i slične teme, novinarka Simonida Milojković u „Vikend jutru“  na TV HAPPY  rekla je:

-Danas se glumci ljute kad ih nazovamo estradom. Ono što mi skrenulo pažnju je jedna strašna reklama gde glumci reklamiraju kladionicu. Želim da verujem da su to uradili iz neznanja jer kocka je opasna stvar. Apelujem na javne ličnosti da pre nego što nešto reklamiraju, da dobro razmisle. Nije sve u novcu. Neću da glumim ništa, i ja sam se kockala. Osetila sam tu slast i kako mi je samo to stvaralo radost. Nakon 6 meseci sam videla da sam u problemu. Uspela sam da se izvučem, imala sam krizu i hvala Bogu da sam izdržala. Inače, nije lako biti pevač. Klubove drže mafijaši i opasne su kazne ako ne dođu na nastup. 

O prostituciji Simonida kaže:

-Danas su te žene postače zvezde. To je jad i čemer. Pisala sam o tome, i videla sam te kuće. Devojke su narkomanke jer normalne to ne mogu da podnesu.

Srđan Zelembaba Zele, novinar u „Vikend jutru“ na TV HAPPY, kaže: 

-Mislim da kocka krene iz zabave a kad se navuku, posle je katastrofa. Posle se jedva otrgnu. Inače, naš jedan poznati pevač se uspavao i nije došao na nastup i izgubio je 12.000 evra. Eto ja sam se šokirao kad sam to saznao. To je bilo u Crnoj Gori. 

Atina Ferari je nastavila: 

-Mi se predugo borimo i sa prostitucijom i kockom. Kako kod pevača tako i kod ostalih javnih ličnosti. Inače mene optužuju da sam pevala pod šatprima, ali nisam. Evo javno pozivam Eru da pevamo. Volela bih. Inače, nisam probala drogu ni ništa slično. Smatram da ono što smo mi, potiče iz porodice. Roditelji su tu za sve i odatle potiče vaspitanje. Ja sam se i dalje osećam kao dete. I danas zovem mamu kad izlazim iz kuće. Uvek želim da zna gde sam i sa kim. Samo da kažem da je strašno kako se devojčice slikaju za društvene mreže. Jako sam protiv estetske hirurgije. Devojke koje se slikaju u nekim kostimima, koje se operišu, to su samo kompleksi nižih vrednosti. Svesne su da su nebitne i rade na tome da budu nešto što nisu. Bolje da su novac uložile u edukaciju nego u izgled. Te operacije su skupe. Mi poprimamo sve to sa strane. 

Novinar Marko Spirić kaže:

-Estrada je uvek najgore predstavljena. I u drugim sferama ima prostitucije, a ne samo u estradi. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter