Izvor: KURIR
29.09.2022 u 07:50
0

„OVO JE MOŽDA POSLEDNJE ZBOGOM“ Baka Prase se ponovo oglasio nakon što su mu UGASILI KANAL, evo šta je poručio! (FOTO)

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio se ponovo na svom Instagram profilu nakon što su mu ukinuli jutjub kanal.

Naime, Baka Prase se obratio fanovima, a tom prilikom je otkrio da ne planira da otvori novi kanal na kom će snimati:

„Dosta vas mi govori da napravim novi kanal, ne mogu.Želim da se borim za ovaj. 6 godina rada, truda i uspomena. Ovo je možda poslednje zbogom“, napisao je Baka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POTPUNO GOLA! Sofija Milošević pozirala, pa grudi JEDVA PREKRILA rukama! (FOTO)

Baka Prase
 

Inače, dugo se spekulisalo o sadržaju koji Bogdan plasira na svom kanalu, pa korisnici društvenih mreža komentarišu da je to jedan od mogućih razloga.

Jutjuber je prošle nedelje bio na saslušanju zbog navodnih optužbi koje je protiv njega podneo vlasnik Pinka Željko Mitrović, a istražni organi navodno vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, sumnjiči se za utaju poreza.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter