Izvor: Kurir
22.09.2021 u 20:13
0

PAO RASKID IZMEĐU POPULARNOG GLUMCA I VODITELJKE: Iako su najavljivali raskošno venčanje

Najpoznatija italijanska voditeljka i reporterka Dileta Leota (30) i turski glumac Džan Jaman (31), koji važi za najpoželjnijeg neženju Evrope, navodno više nisu u vezi.

Iako su najavljivali raskošno venčanje sledeće godine i Džan je ovo leto u Turskoj upoznao sa svojim roditeljima, italijanski mediji sada su se naveliko raspisali o njihovu raskidu, što su zaključili na temelju nekoliko dokaza.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA:Preminuo slavni glumac!

Za početak, Dileta više ne nosi verenički prsten, što nije moglo da promakne njenim fanovima. Takođe, nisu viđeni zajedno od početka avgusta, a bili su nerazdvojni, pa su prestali da objavljiuju zajedničke fotke.

Džan se čak nije pojavio na njenom rođendanu niti joj ga je čestitao na Instagramu, a obožavaoci su čak primetili i da su prestali jedno drugom da lajkuju fotografije na društvenoj mreži.

Sve je to podstaklo šuškanja o njihovom raskidu, ali njih dvoje se o tome još nisu oglasili.

Da podsetimo, za njihovu vezu saznalo se u februaru ove godine kada je Džan na društvenim mrežama podelio njihove zajedničke fotografije, ali u početku se sumnjalo u to da su pravi par.

Turski miljenik žena, kako su pisali italijanski mediji, došao je u Italiju zbog snimanja reklame za testeninu i snimanja serije „Sandokan“, a mnogi su bili uvereni da su fotografije glumca i voditeljke samo dobar marketinški trik, ali prevarili su se.

Već se i nekoliko puta šuškalo da su raskinuli, a voditeljka se ranije za medije požalila da su je medijska pažnja i uhođenje paparaca iscrpeli.

Inače, Diletu su ranije povezivali sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, a prošle godine je prekinula vezu bokserom Skardinom Danieleom Toretom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter