Izvor: KURIR
01.09.2022 u 07:37
0

POKAZALA GUZU! Pavlovićka šokirala fotografijama SA DRVETA, a JK joj poručila: Donesi AJVAR koji si obećala! (FOTO)

Milica Pavlović ne prestaje da privlači pažnju, a njena poslednja objava na Instagramu graniči se sa pristojnošću. Pevačica je obukla jednodelni tanga kupaći kostim u kojem je pozirala i u prvi plan stavila svoju guzu.

Milica se popela na jedno raskošno drvo na kojem je stajala okrenuta leđima kameri i pozirala kako bi fotografije bile što provokativnije. Dugu plavu kosu, vezala je u punđu, a ne sve tri slike, akcenat je stavljen na njenu izvajanu zadnjicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Pavlovićeva je za ovu priliku odabrala kupaći kostim crne boje, sa krem prugama.

Pevačicini pratioci odmah su lajkovali njenu objavu na društvenoj mreži Instagram, a među prvima komentar je ostavila Jelena Karleuša:

– Kul slika! E a sada siđi sa drveta i donesi ajvar koji si obećala – napisala je Karleuša uz srca emotikone koji se smeju.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter