Izvor: Alo.rs
29.12.2023 u 22:33
0

MOJA AMAJLIJA JE DEKINA RAKIJA: Milica Pavlović pred koncert obavila mali ritual i prisetila se najdražih uspomena

Jedna od najpopularnijih pevačica u našem regionu, Milica Pavlović, prethodnog vikenda je održala svoj prvi solistički koncert u Štark Areni.

O spektaklu koji je pevačica priredila publici se i dalje neprestano priča, fanovi sabiraju utiske i svakodnevno se otkrivaju do sada nepoznati detalji.

Milica je 24h pred koncert otkrila da je sledeća stanica Zagreb, gde je spektakl zakazan za 21. Jun, a publiku zanimaju sve pojedinosti koje su pratile start turneje “Lav”.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Milica za koncert u Štark Areni imala i neku vrstu amajlije i upotrebila je pet minuta pre nego što je izašla na binu.

Naime, njen deda Vladimir je 1991. godine, kada se Milica rodila, ispekao domaću rakiju i jednu flašu je sklonio i sačuvao je, te je namenio da se otvori u nekom posebno momentu u životu. I to je bio baš ovaj momenat.

CELA ARENA PLAKALA UZ OVU PESMU: Najemotivniji momenat sa koncerta Milice Pavlović ostaće zauvek upamćen

– Posebno mi je teško što moji baka i deka nisu bili sa mnom i što nisu doživeli da me vide na velikoj sceni “Štark Arene”. Znam koliko bi bili srećni, koliko bi se radovali i koliko bi bili ponosni na mene. Zato je moja amajlija te noći bila dekina rakija. On je namenio za neki poseban momenat, mislio je da je otvorimo kad se budem udavala, ali ja sam shvatila da je to zapravo ovaj momenat. Rakija je čekala više od 30 godina da je otvorimo i osećam da sam izabrala najbolju situaciju za to. Mnogo mi nedostaju, na taj način sam dodatno imala osećaj da su uz mene i da me čuvaju – rekla je Milica sa suzama u očima.

Svojom “amajlijom” Milica je poslužila svoje bliske saradnike pre nego što je izašla na scenu, ali i predstavnike sedme sile.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter