Izvor:
28.10.2017 u 15:59
0

POLA VEKA: Holivudska glumica danas proslavlja 50. rođendan!

Holivudska glumica Džulija Roberts danas proslavlja pola veka burnog života.

Džulijin život su obeležile romantične veze, dobra gluma, ali i oni ne tako lepi događaji.

Rođena je na današnji dan 1967. godine u američkoj državi Džordžiji, a svetsku slavu doživela je u ranoj mladosti, najčešće glumeći u romantičnim komedijama.

Detinjstvo joj je obeležila smrt oca, koja se dogodila kada je imala devet godina i od čega se, kako je priznala, nikada nije oporavila, a roditelji su joj se razveli još dok je bila beba.

Robertsova je želela je da postane veterinar, ali se brzo predomislila, pa je počela da se bavi modelingom i glumom, gde je pronašla sebe.

Mediji su često pisali o njenim burnim vezama sa muškarcima,a bilo ih je na pretek. Poznato je da je bila u vezi sa Lijamom Nisonom, Kiferom Saderlandom, Džejsonom Patrikom, Metjuom Perijem, Bendžaminom Bretom i drugima, te su je u više navrata okarakterisali kao promiskuitetnu.

U periodu od 1993. do 1995. godine bila je u braku sa Lajlom Lavetom, sa kojim nije imala dece, dok je u narednom braku dobila troje: Hejzel, Finej i Henrija.

Otac njene dece je kamerman Danijel Moder, kog je upoznala na snimanju "Meksikanca", a o njenim zaradama u Holivudu se i te kako pričalo, pa je devedesetih godina bila najplaćenija glumica u Americi.

Robertsova je tokom duge karijere ostvarila više od 40 uloga, a neki od njenih filmova postali su kultni. Dobitnica je Oskara i Zlatnog globusa, a glumila je rame uz rame sa legendama svetske kinematografije, poput Meril Strip, Džordža Klunija i Breda Pita.

Njene najpoznatije uloge su u filmovima "Zgodna žena", "Venčanje mog najboljeg druga", "Odbegla mlada" i "Erin Brokovič".

Podsećanja radi, Džulija je ove godine dva puta posetila Srbiju.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter