Izvor:
28.10.2017 u 16:00
0

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA: Ana Nikolić podelila intiman detalj sa fanovima! (foto)

Pevačica Ana Nikolić porodila 3. avgusta i na svet donela ćerku Taru. Ana se znatno se ugojila tokom trudnoće, i samim tim promenila svoj izgled.

Ana je uprkos tome iz porodilišta izašla presrećna jer je konačno postala majka, a od tada nije viđena u javnosti. Nikolićeva se posle pauze oglasila na Instagramu, gde je objavila snimak iz crkve.

Ani je glava na snimku umotana maramom sa printom leoparda, a kao što možete da vidite, u međuvremenu nije puno izgubila na kilaži.

– Svima koji danas slave Sv. Petku nek je srećna slava! Mali delić svete liturgije koju je služio vladika Antonije u kramu Sv. Petke u Čukarici! Posebno sam ponoisna na svog brata koji je bio i kum i domaćin ovog hrama. Preponosna sam i srce mi je puno – napisala je Ana ispod objave na Instagramu.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ananikolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter