Izvor: Kurir.rs
14.05.2020 u 09:44
0

POLICIJU OBAVESTILA O OTMICI SINA: Jezivo PRETUČENA Sandra o novim DETALJIMA golgote! (FOTO)

Sandra Obradović sinoć je nakon velike drame s bivšim partnerom otišla po svog naslednika, pa kako se navodi, istakla kako je dečak protivzakonito tu, te da je policiju obavetila o otmici. 

ATRAKTIVNA PLAVUŠA NOVO TV LICE: Uzbuđena povodom angažmana, PAROVI će biti ODUŠEVLJENI! (FOTO)

– Ja sam tek saznala da on moje dete drži protivzakonito kod sebe i da nema nijedan papir od socijalne službe kojom mi je pretio. Nijedna socijalna služba nije o tome obavestena niti je dala dozvolu da mi se dete uzme. Obavestila sam policiju o otmici i sa njima došla do stana, ali me je na vratima odgurnuo Vladimirov otac i zabranio mi da uđem i uzmem svoje dete – rekla je Sandra malo posle neprijatnog događaja i dodala da se neće smiriti dok svoju sedmomesecnu bebu ne bude držala u svom naručju.

OVO MORATE ZNATI

POSLEDNJE UPOZORENJE! Satanisti i kanibali dolaze! (GALERIJA, VIDEO)

OVO NIJE TEORIJA ZAVERE – OVO JE PAKAO! Belgijanac: Čipovan sam, a kada sam hteo da izvadim čip ovo se dogodilo! (FOTO)

ZASTRAŠUJUĆE PRIZNANJE PILOTA KOJI JE ZAPRAŠIVAO NEBO: Ispuštali smo otrove, uništavali ljude, sad mi prete ubistvom!

SRBIJA JE BESNA A LESKOVČANI UPLAŠENI: Sekirom iskasapio trudnicu u Leskovcu

– Moje dete plače sve vreme i ja ne mogu da ga utesim i umirim – rekla je ona kroz suze, drhtavim glasom.

Kako se dalje navodi, partner joj je dete oteo na silu i, kako su joj rekli, na to nema prava.

– Nas dvoje nismo u braku i od njegovog rođenja ja jedina o njemu brinem. Videla sam ga danas u autu, dete nije sa njim. Mog dečaka čuvaju bebisiterke – zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter