Izvor: Alo
19.02.2023 u 12:03
0

„POLUPALI SU MI CEO AUTO, ALI SVE SAM NAPLATILA“ Cakan otkrila kakav STRES je doživela kada je išla na KiM da poseti majku!

Kao neko ko potiče sa Kosova i Metohije, Cakana neretko iznese svoj stav na aktuelne teme u vezi teritorije na kojoj se rodila.

Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana poznata je kao veliki partiota, a kao neko ko potiče sa Kosova i Metohije neretko iznese svoj stav na aktuelne teme u vezi teritorije na kojoj se rodila.

Pevačica je tokom svoje karijere negovala kako izvornu muziku, tako i savremeniji zvuk, a u oktobru planira da održi solistički koncert u Beogradu.

– Definitivno narod mene prepoznaje po izvornim pesmama, ali ja sam neko ko može da peva sve, ali zapevam i pesme svojih kolega koje su novijeg datuma – kaže Cakana.

OVO JE LEPA CAKANINA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA! Udata je, ima TROJE dece, živi u inostranstvu, a evo izgleda (FOTO)

Pevačica često i ponosno ističe da potiče iz Leposavića, te sada otkriva da voli da ode u svoje rodno mesto, kako bi posetila svoju majku.

– Idem često u moj Leposavić, kako bih bila sa majkom i posvetim joj što više pažnje. Ranije su bila i druženja generalno, ali sada se svelo samo na posete svom domu, koje koristim da budem sa svojim najmilijima. Tamo u tom delu Kosova je mirna situacija i nema nikakvih problema i neprijatnosti – otkriva Cakana.

Dragica je prokomentarisala i trenutnu situaciju, kao i da li je doživela neku neprijatnost, prilikom ulaska u južnu srpsku pokrajnu.

– Sada ne, ali jesam jednom davno, o tome su svi pisali, ali na kraju je sve ispalo kako treba. To je bilo u početku kada je KFOR došao na naše granice. Tada su mi polupali ceo auto, ali su mi sve i isplatili. Sav taj stres koji sam doživela, to sam im lepo naplatila – zaključila je Cakana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter