Izvor:
17.10.2018 u 12:41
0

PORODIĆE SE U LOS ANĐELESU: Jelisaveta Orašanin o drugom stanju – „Trudnoća nema scenario!“ (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin udala se za košarkaša Miloša Teodosića u junu protekle godine, a pošto je zvanično postala gospođa Teodosić pridružila se svom mužu u Los Anđelesu, gde planira i da se porodi iduće godine.

– Tu nema pripremljenog scenarija, takva uloga uči se i savladava u hodu – rekla je lepotica za Story razgovarajući o tome kakav roditelj će biti te da li se i kak opriprema za ulogu majke.

Kako se navodi, Jelisaveta će roditi sina početkom februara.

Teodosići su nedvno obeležili prvu godišnjicu braka, a glumica ističe da je brak u biti stvari nije promenio.

– Brak može da utiče na to da promenite način života, neke navike, okruženje, ali naša suština uvek ostaje ista – kaže ona.

Za umetnike, inače, važi da večito ostaju deca, a na pitanje da li i ona spada u tu grupu, izjavila je:

– U najlepšem smislu te reči – da. U potrebi da se igram, u radoznalosti, u iskrenosti. Ali, koliko god da voli i živi svoju umetnost, svaki umetnik treba da se naoruža za realni životi ne sme dozvoliti da zbog umetnosti trpi njegova okolina. Moramo, dakle, biti odgovorna deca.

Kurir
Foto:Instagram/jagodanamagli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter